Zarada popunjavanjem anketa na portalu JaZnam


Šta je web panel JaZnam?





Na web panelu JaZnam možete slobodno izraziti svoje mišljenje. To je agencija koja ima iskustva u istraživanjima za kompanije različitih profila, od najboljih srpskih do poznatih multinacionalnih kompanija.




Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje o postojećim i o novim proizvodima na tržištu, o raznim reklamama, mobilnim paketima, o ambalaži... To je, takođe, i mesto na kom možete poveriti u koje sve svrhe koristite internet ili druge tehnologije.

Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni. Popunjavanjem svake online ankete dobijate bodove (broj bodova za svaku anketu je naveden pre početka popunjavanja ankete). Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

I ne brinite, Valicon je istraživačka kompanija i stoga je u obavezi da u potpunosti poštuje sve zakone o zaštiti ličnih podataka koji se koriste isključivo u svrhe istraživanja.



Kako učestvovati na web panelu JaZnam?




Učestvovanje na web panelu JaZnam je vrlo zabavno i jednostavno.

1. Na web panel se možete prijaviti direktno preko regrutacijskog linka OVDE, čime ću ja biti nagrađen sa 10 bodova svaki put kada popunite anketu u toku prve 4 godine Vašeg članstva. Prilikom prijave Vas će nagraditi sa 100 bodova koji se mogu iskoristiti na više načina. Više o sistemu nagrađivanja pogledajte ovde.


2. Kada postanete član web panela JaZnam vrlo je važno da unesete podatke o Vašem profilu, kako bi mogli odmah da Vas uključe u istraživanja.

3. Na web panelu JaZnam sva komunikacija se odvija putem elektronske pošte (e-mail), dakle nema stranice na kojoj bi trebalo ponovo da se prijavljujete (logujete).

4. Ukoliko budete odabrani za određeno istraživanje, poslaće Vam poruku putem elektronske pošte (e-mail), koja sadrži poziv za anketu u vidu linka i sve potrebne informacije o Vama:
  1. stanje bodova
  2. link za pristup profil podacima
  3. regrutacijski link za učlanjenje prijatelja
  4. mogućnost odjave sa panela
5. Na web stranicama www.jaznam.rs naći ćete sve potrebne informacije za članove, objave rezultata ranijih istraživanja, informacije o sistemu nagrađivanja,...

Web panel JaZnam svoje članove nagrađuje sa JaZnam bodovima.


Vrednost jednog boda iznosi jedan dinar.
  1. Prve bodove dobijate prilikom prijave na panel, pri čemu Vam poklanjaju 100 bodova.
  2. Poklanjaju Vam dodatnih 10 bodova za svaku anketu koju popuni 'prijatelj' koji se na panel prijavi preko Vašeg regrutacijskog linka koji Vam pošalju na e-mail prilikom prijave, a kasnije će Vam ga slati u svakom pozivu za učestvovanje u istraživanju. Pravo na dodatne bodove imate tokom prve 4 godine članstva Vašeg 'prijatelja' (važi za prijatelje učlanjene posle 10. juna 2014. godine).
  3. JaZnam bodove dobićete za svaku popunjenu online anketu. Bodovi koje ćete dobiti za popunjavanje određene ankete zavise od dužine ankete, što će biti navedeno u pozivu za svaku anketu koji Vam šalju putem elektronske pošte (e-mail).
Što više anketa popunite, više bodova osvajate.

Kako iskoristiti bodove?

Kao član panela možete JaZnam bodove iskoristiti tako što ćete ih unovčiti ili zameniti za vaučere (vrednosne bonove).
  1. Na svakih 2000 bodova možete zatražiti isplatu na tekući račun. Pri tom je potrebno da potpišete ugovor o autorskom delu koji će Vam biti dostavljen na kućnu adresu i isti im vratite (troškove slanja ugovora snose oni).
  2. Na svakih 1000 bodova možete izabrati opciju zamene za vaučere za kupovinu (na internetu, u raznim prodavnicama, dopune za mobilni telefon,...).

U svakom trenutku možete proveriti stanje bodova ili pristupiti svojim korisničkim podacima tako što ćete u delu Pristup profil podacima u predviđeno polje uneti svoju e-mail adresu i dobićete poruku sa profil podacima.Takođe, ovi podaci će Vam biti poslati u svakom pozivu za anketu.


Isplate se vrše kvartalno i to:
  1. u mesecu martu (za prijave od 1. do 15. februara),
  2. u mesecu junu (za prijave od 1. do 15. maja),
  3. u mesecu septembru (za prijave od 1. do 15. avgusta),
  4. u mesecu decembru (za prijave od 1. do 15. novembra).
Presek stanja bodova se vrši 31. januara, 30. aprila, 31. jula i 31. oktobra. Svim članovima panela koji prikupe dovoljan broj bodova biće poslata e-mail poruka sa linkom za pristup Nagradnom katalogu u kome će moći da se prijave za isplatu, odnosno da zamene svoje JaZnam bodove za praktične nagrade. Ukoliko u predviđenom periodu ne izaberete nagrade, neiskorišćeni bodovi biće preneti u naredni kvartal.

POSTANITE ČLAN i zaradite popunjavanjem anketa.

Нема коментара:

Постави коментар